Младежи за социална промяна и включване
Сдружение Надежда за нас - 2008
Нашият канал в YouTube https://www.facebook.com/associationhopeforus
Управителни ограни
e-mail: office@hopeforus.net
0897/ 961- 750

ПОДКРЕПЕТЕ НИ


IBAN BG17 FINV9150 1204 424 667 ,  BIC  FINVBGSF


 

ГАВРИЛ СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ

ГАВРИЛ СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ

Председател на УС , създател на организацията. Израснал в Дом за деца лишени от родителски грижи \\\"Асен Златаров\\\" във Враца.

Повече за ГАВРИЛ СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ >>

В момента е студент в СУ "Св. Климент Охриски", със специлност "Социални дейности" . Занимава се от 2008 година в неправителствения сектор. 

Е- поща: gavril.stefanov@hopeforus.net

ЦВЕТАНА ИВАНОВА НИКОЛОВА

ЦВЕТАНА ИВАНОВА НИКОЛОВА

зам. председател на УС

Повече за ЦВЕТАНА ИВАНОВА НИКОЛОВА >>

Образование магистър публична администрация, висше икономика и управление на търговията. 

ИВАН ВЕЛКОВ МАНЧЕВ

ИВАН ВЕЛКОВ МАНЧЕВ

Секретар,- възпитаник на Дома.

Повече за ИВАН ВЕЛКОВ МАНЧЕВ >>

Участвал в младежки обучения за борба с агресията, социалната изолация в Домовете, председател в Дом съвета. 

РЕНИ ХРИСТОВА ХРИСТОВА

РЕНИ ХРИСТОВА ХРИСТОВА

Дългодишен член на УС и активен доброволец в почти всички наши инициативи. Завършила „Право” в Нов български университет. Сега полага 6-месечен стаж за придобиване на юридическа правоспособност към Софийски градски съд. Интересува се от европейско и международно право и права на човека.

Повече за РЕНИ ХРИСТОВА ХРИСТОВА >>

Членува в различни неправителствени организации, в част от които е и учредител. От 2006 г. активно се занимава с младежка политика. Организира семинари, обучения и се занимава с проектна дейност в сферата на гражданската активност, интеграцията на хора със специални нужди и доброволческата дейност. Участва в международни срещи, симулации и обучения. Често пътува и вярва, че хората са граждани не само на своята родна страна, а граждани на целия свят. Обича работата с деца и често може да я видите с усмивка до уши, заобиколена от палави малчугани. Винаги е в движение с тефтер в ръка за да не забрави за някоя важна среща и да записва вдъхновяващи идеи. Обича да готви, да рисува и дългите разходки в планината. Често се захваща с нови дейности и каузи, но само с тези, в които намира смисъл и предизвикателство. Понякога е трудно да се справи с всяка поета отговорност, но ако човек знае как да организира времето си – няма невъзможни неща! 

Е-поща: reni.hristova@hopeforus.net

© 2010 - 2022, Надежда за нас-2008 е нестопанска организация за социалното подпомагане на деца в неравностойно социално положение – лишени от родителска грижа и от малцинствата.
Сайтът е създаден с подкрепата на Уеб дизайн студио Информано