Младежи за социална промяна и включване
Сдружение Надежда за нас - 2008
Нашият канал в YouTube https://www.facebook.com/associationhopeforus
Новини
Новини
Новини
Новини
Новини
Новини
e-mail: office@hopeforus.net
0897/ 961- 750

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!


IBAN BG17 FINV9150 1204 424 667 ,  BIC  FINVBGSF


 

АРТ ФЕСТ

АРТ ФЕСТ

Заповядайте на четиридневен Арт Фест с децата от \\\"Център за рехабилитация и социална интеграция за деца аутистичния спектър\\\"

Повече за АРТ ФЕСТ >>

 Оранизатор на инициативата Фондация Форум (тук). Инициативата се подкрепя в рамките на Фонд "Социална закрила", МТСП

Включи се като доброволец в инициативата през септември.  Повече подробности на borianak@forum-bg.org

СТИПЕНДИЯ ГОТОВИ ЗА УСПЕХ

СТИПЕНДИЯ ГОТОВИ ЗА УСПЕХ

Фондация "Помощ за благотворителността в България" (ФПББ) и фондация "Сирак" обявиха конкурс за стипендианти на програма "Готови за успех" за учебната 2013-2014 учебна година. Програмата подкрепя образованието на деца и младежи без родители, отгледани от роднини или в социални домове.

Повече за СТИПЕНДИЯ ГОТОВИ ЗА УСПЕХ >>

 Фондация "Помощ за благотворителността в България" (ФПББ) и фондация "Сирак" обявиха конкурс за стипендианти на програма "Готови за успех" за учебната 2013-2014 учебна година. Програмата подкрепя образованието на деца и младежи без родители, отгледани от роднини или в социални домове.

Стипендиите са годишни и се присъждат след конкурс на ученици от 12 клас и на студенти с високи постижения. Те са в размер на 2 000 лв. годишно за студентите с успех от следването си не по-нисък от много добър (5.00) и 1 000 лв. за учениците с успех от завършеното средно образование не по-нисък от отличен (5.50).

Формулярите за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от страницата на ФПББ, където има и допълнителна информация за възможността.
Срокът за подаването им е 11 октомври 2013 г.

Заповядайте на 1-ви Юни - Деня на детето в Южния парк в София

Заповядайте на 1-ви Юни - Деня на детето в Южния парк в София

Благотворителна кампания "Подари час по гушкане" заедно с децата от ДДЛРГ - Враца и СУПЦ "Княз Борис I"

Повече за Заповядайте на 1-ви Юни - Деня на детето в Южния парк в София >>

Заповядайте на 1-ви Юни (събота) - Деня на детето в Южния парк - централен вход (до фонтаните /  откъм входа на ул. Бяла Черква) в 11 часа

Благотворителна кампания "Подари час по гушкане", заедно с децата от ДДЛРГ - Враца и СУПЦ "Княз Борис I". 

Елате в нашите работилнички - направете сами свой продукт заедно с нашите доброволци и децата лишен от родителска грижа.

С това ще помогнете на проекта "Подари час по гушкане". Ще има музика и танци, игри и забавления - за всички деца на всички възрасти.

Станете доброволец в лятна копмпютърна школа

Станете доброволец в лятна копмпютърна школа

Обръщаме се към Вас с покана да се включите като доброволци през месец август във втората лятната школа „Компютър лагер школа „Приятели” – с. Долни Лозен (гр.София) за децата от Дома за деца лишени от родителска грижа „Асен Златаров”-Враца, организирана от сдружение „Надежда за нас” и VMware.

Повече за Станете доброволец в лятна копмпютърна школа >>

Подробна информация за лагер школата оттук  Включи се! Сподели част от лятотото си в компанията на лъчезарните и изпълнени с доброта и надежда деца; забавлявай се с нас; създай нови приятелства и се почувствай значим, отдавайки безвъзмездно внимание и топлина, защото заедно ние можем да сбъднем мечти и да подарим по една лятна усмивки и незабравим спомен на всяко едно дете. Съобщение до медиите за  "Компютър легер - школата "приятели" оттук
Започна кампанията за набиране на средства по проекта  “ПОДАРИ ЧАС ПО ГУШКАНЕ”

Започна кампанията за набиране на средства по проекта “ПОДАРИ ЧАС ПО ГУШКАНЕ”

Сдружение "Надежда за нас-2008" ще реализира благотворителна -целогодишна кампания "Подари час по гушкане" за набиране на доброволци и финансови средства.

Повече за Започна кампанията за набиране на средства по проекта “ПОДАРИ ЧАС ПО ГУШКАНЕ” >>

Започна кампанията за набиране на средства по проекта “ПОДАРИ ЧАС ПО ГУШКАНЕ”. За повече информация натиснете тук.

Сдружение "Надежда за нас-2008" ще реализира благотворителна -целогодишна кампания "Подари час по гушкане" за набиране на доброволци и финансови средства. За провеждане на втора фаза на проекта за преодоляване на психо-емоционални дефицити сред децата от Дом за деца без родителска грижа „Асен Златаров” – Враца.

Ако искаш да станеш час от хепънинга на инициативата включи се на 07. 04 2012 от 10 ч. в центъра в София - пред св. Седмочисленици 

Сайтът hopeforus.net  се поддържа безвъмеждно от нашите приятели

© 2010 - 2018, Надежда за нас-2008 е нестопанска организация за социалното подпомагане на деца в неравностойно социално положение – лишени от родителска грижа и от малцинствата.
Сайтът е създаден с подкрепата на Уеб дизайн студио Информано