Младежи за социална промяна и включване
Сдружение Надежда за нас - 2008
Нашият канал в YouTube https://www.facebook.com/associationhopeforus
Доброволци
e-mail: office@hopeforus.net
0897/ 961- 750

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!


IBAN BG17 FINV9150 1204 424 667 ,  BIC  FINVBGSF


 

Кремена Григорова Специалист по Педагогика по изобразително изкуство- бакалавърска степен. Аз съм  бивш възпитаник на  ДДЛРГ "Лудогорие"-  гр. Исперих. От  скоро съм доброволец към сдружение "Надежда за нас", както също в други Неправителствени организации. За мен е приятно  да работя като доброволец  в Надежда за нас. Моята цел е да помагам на децата като ги уча с придобитите ми умения по изобразително изкуство и графичен дизайн. В момента съм студентка в университет"Епископ  Константин Преславски"- гр. Шумен, специалност Графичен Дизайн" Магистър.

  Аз съм Изабела Христова и уча Социални дейности в СУ "Св. Климент Охридски" За мен доброволчеството е призвание, най съвършента дейност, защото в нея корист няма. Когато помагаш, воден  само от добрата воля, тогава ти се прибираш вечер вкъщи със същото усещане за пречистване на душата, когато излизаш от църквата. Завършила съм Философия, бакалавърска степен към СУ "Св. Климент Охридски"              

Е-поща: i.hristova@hopeforus.net

   Казвам се Йолина (Йоли). Аз съм четвъртокурсник в специалност „Социални дейности“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и от няколко месеца активно се занимавам с доброволческа дейност. Изключително съм щастлива, че имам възможността да бъда част от екипа на „Надежда за нас“. Да бъдеш доброволец за мен означава не просто да помагаш на тези, които имат нужда, но и възможност да забравиш за малко за себе си и хилядите си „изключително важни“ нужди, да се отпуснеш, да се забавляваш и да бъдеш просто човек.

 Е-поща: yolinavicheva@gmail.com

 

© 2010 - 2021, Надежда за нас-2008 е нестопанска организация за социалното подпомагане на деца в неравностойно социално положение – лишени от родителска грижа и от малцинствата.
Сайтът е създаден с подкрепата на Уеб дизайн студио Информано